piatok 12. októbra 2012

8404 Dopravné stanice, Choice Fans '2010 .



8404 Dopravné stanice 201028.9.2010 v 09:00 | Serie CITY (Doprava) | Originálne LEGO sety - MestoRok vydania: 2010POČET roztokom pre riedenie: 864, minifigúrok: 6
Rozrastajúce sebe Lego mesto UŽ dlho volalo po Verejné doprave! Isté ZA zadosťučinenia nastalo vydaním setu 7641, ktory ponúkol MIMO Iné Mestský autobus. Nastavte 8404 teda dopĺňa 7641 AV istom ohľadu na naj i nadväzuje - najmä rovnako nešťastným konceptom vozidiel MHD.
Set obsahuje:- Trojčlánková električka;- Diaľkový autobus nevšedné Farby;- Roztomilý zametacie vozidlo s funkčnými kefami, ktoré kopírujú aj nerovný povrch;- Konvenčné športiak - kabriolet,- Bicykel (NOVINKOU JE JEHO ZELENÁ farba - to Ted bola Hlavne k mani kola iba čierna Alebo červená; po ohlasu ešte doplníme, ze kedysi vyšlo koleso aj som Žltých a ružovej farby);- Ostrovné nástupište sebe strechou "Lastovička";- Autobusovú zastávku;- Malý Staněk s kolotočom na pohľadnice a listové schránkou.8404
Prvýkrát v histórii LEGA KONEČNE uzrela svetlo sveta Aj ORIGINÁLNY LEGO električka!Bohužiaľ Vlastné Prevedenie UŽ Tak originálne D nie je. Vozidlo MA very jednoduchý, skoro az Chudobný dizajn, Zličín, Řevnická sú takmer potlačené.Električka zvláda jazdu po koľajniciach všetkého druhu (koľaje nie sú súčasťou balenia), malé kolieska niekedy spôsobujú škrípanie. Stredný článok JE osadený výkyvným nápravami, čo zlepšuje Jazdné vlastnosti v zákrutách.ABSOLÚTNE som nepochopil funkciu stredného podvozku - električka sebe vlní v rovnakých oblúkoch Dobre aj bez neho, pretože každý článok JE spojený sp susednom hore dole guľovým čapom. Toto pomerne Pevné spojenie neumožňuje Iný pohyb skrine Nez to stráň - električka BEZ ÚPRAV nedokážem JET DO / Z kopca. Existencia výkyvného podvozku nadobúda významu v prípade odstránenia vrchného guľového čapu, čím sebe električka Šťava v kĺboch ​​naozaj FLEXIVNÍ.Električka D nie je primárne určená na TLC motorizáciu, čomu zodpovedá aj samotnej Prevedenie Ramu, fantázii sebe pivo medze nekladú! (Navyše JE TO LEGO)
Osobne si myslím, že táto električka Spišský prebudí v človeku fantáziu "nakopne" ho k premýšľaniu nad jej zdokonalením, napríklad nad ručným pohonom.